AYSO Başkanı Şahin, Gelecek Partisi’ni Makamında Ağırladı
Aydın Sanayi Odası (AYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin; Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kerim Rota, Çalışma ve Sosyal Politikaları Başkanı Raziye Gök Aktaş, Kurucular Kurulu Üyesi Ali İhsan Dilmen, Aydın İl Başkanı Hüsne Suzan Milli ile İl Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı. Gerçekleşen ziyarette Aydın ilinin sanayisi ve ekonomik konuları ile yerel gündem konuları görüşüldü. Ülkelerin kalkınmasının ve refah düzeyinin artmasının Sanayi’den geçtiğini ifade eden Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kerim Rota, üretimin her alanında Aydın ilinin ülke ekonomisine büyük katkısı bulunduğunu ifade etti. Sivil Toplum Kuruluşlarının öneminin büyük olduğuna değinen Rota, Aydın Sanayi Odası’nın da istihdama ve ihracata yönelik yaptığı tüm çalışmalar, ekonominin canlanması için lokomotif görevi gördüğünü ifade ederek, AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin’i tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Gelecek Partisi’ni ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Aydın’ın sanayi durumu ve ihracatı ile ilgili bilgiler vererek Aydın İli Ekonomik Gelişmişlik ve Dış Ticaret Raporunu takdim etti.