9.Aydın Uluslararası Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarının Açılışı Gerçekleşti
AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Aydın Uluslararası Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarının açılışına katılım sağladı. Aydın tarımı, sanayisi, ekonomisi ve tanıtımı açısından büyük önem taşıyan ve Aydın’da tarım potansiyelinin gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Aydın Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı 13-16 Ocak 2022 tarihleri arasında Aydın Otogar karşısı Tariş Pamuk depolarında gerçekleşecek. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Aydın Ticaret Borsası, Aydın Sanayi Odası, Aydın Ticaret Odası ve Aydın Ziraat Odası organizasyonu ile bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilen Aydın Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı, tarım, gıda ve hayvancılık sektörlerindeki ulusal ve uluslararası firmaları ve ziyaretçileri bir araya getirecek.