Türkiye’de tüm zeytin ve zeytinyağı ihracatçılarının çatı kuruluşu olan Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği tarafından EZZİB İhracatın Yıldızları 2020 ödül töreni geçtiğimiz günlerde düzenlenerek, ödüller sahiplerine takdim edildi. Aydın Sanayi Odası olarak EZZİB İhracatın Yıldızları 2020-Ambalajlı Zeytin Kategorisi İlk 10’da yer alan üye firmalarımıza Odamız tarafından hazırlanan plaketler de takdim edildi. 2020 yılı Sofralık Zeytin İhracatı 1.sırada yer alan Eker Gıda Ltd. Şti. Yetkilileri İbrahim Eker ve Aykut Eker’e, 5.sırada yer alan Günkar İnşaat Gıda Ltd.Şti. Yetkilisi Kadri Gündeş’e, 7.sırada yer alan Aydona Gıda Ltd.Şti. Yetkilisi Orhan Kına’ya, 9.sırada yer alan Saltay Dış Ticaret Ltd. Şti. Yetkilisi Salih Fahlioğulları’na AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Yılmaz plaketlerini takdim ettiler. 2020 yılı Sofralık Zeytin İhracatı 2.sırada yer alan Maroli Gıda A.Ş. Yetkilileri Tülin Abacı ve Cenker Abacı’ya ve 4.sırada yer alan Zer Zeytincilik Tarım Ürünleri Gıda A.Ş Yetkilisi İsmail Selçuk’a Meclis Başkanı Gökhan Maraş ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin plaket takdiminde bulunup, başarılarının devamını dilediler.