TOBB Aydın Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Hilmi Duruoğlu, Türk Ticaret Ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Komite Üyesi Olarak Görevlendirildi
Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgız Cumhuriyeti, Özbekistan ve Macaristan arasındaki karşılıklı ticaret ve yatırım ilişkilerinin gelişmesine destek olmak amacıyla kurulan, Türk Ticaret ve Sanayi Odası’nın 3. Genel Kurulu İstanbul Wyndham Grand Otel’de düzenlendi. Türk Ticaret ve Sanayi Odası Genel Kurulu’na; TOBB ve Türk TSO Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk Konseyi Genel Sekreteri Baghdad Amreyev, Azerbaycan Sahipkarlar Konfederasyonu (ASK) Başkanı Mammad Musayev, Kazakistan Cumhuriyeti Ulusal Girişimciler Odası 1. Yardımcısı Nariman Abilshaikov, Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dr Adham Ikramov ve Kırgız Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası 1. Kıdemli Başkan Yardımcısı Roman Kasymov ve çok sayıda davetli katıldı. Aydın sanayi odası koordinatörlüğünde faaliyetlerine devam eden, TOBB Aydın Genç Girişimciler Başkanı Hilmi Duruoğlu’nun da katılım sağladığı iş forumunda, Başkan Duruoğlu Türk TSO Genç Girişimciler Komite üyesi olarak görevlendirildi. Aydın Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Hilmi Duruoğlu’nu yeni görevinden dolayı tebrik eder, başarıların devamını dileriz. Türk Ticaret ve Sanayi Odası İş Forumu yapılan konuşmaların ardından üye-ülke iş insanları arasında ikili görüşmeler ile sona erdi.