11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Kutlu Olsun
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile başlayan ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında bugün tüm Türkiye’de 711 noktada toplam 5 milyon fidan toprakla buluştu. Yılsonuna kadar ise 84 milyon için 3’er fidan olmak üzere, toplam 252 milyon fidan toprakla buluşacak. Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü’nün koordinasyonunda gerçekleşen tören, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi 15 Temmuz Demokrasi Müzesi Mevkii Millet Ormanı'nda düzenlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleşen Milli Ağaçlandırma Günü Fidan Dikim Töreni’ne; Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürü Cevat Genç, İstanbul İhracatçılar Birliği Başkanı Aydın Dinçer, Türkiye Madenciler Derneği Başkanı Ali Emiroğlu, TÜMMER Başkanı İbrahim Alimoğlu ve sektör temsilcileri katılarak ağaç dikimi gerçekleştirdiler.