AYDIN SANAYİ ODASI & SÖKE TİCARET ODASI İhracat Eğitimleri Başladı
AYDIN SANAYİ ODASI & SÖKE TİCARET ODASI İHRACAT EĞİTİMLERİ BAŞLADI Aydın İhracatına katkı vermek üzere Aydın Sanayi Odası ile Söke Ticaret Odasının işbirliği ile ; “Nokta Atışı İhracat”… Yurtdışındaki Gerçek Alıcıları Bulma”… “Global Pazardaki Hedef Alıcıların bizim ürünlerimizi tercih etmesi için Ne Yapmalıyız ?” Konulu eğitim; 07 Ekim 2021 Perşembe günü Söke Ticaret Odası Eğitim Salonunda saat 17:00 ile 20:00 arasında yapılacaktır. Eğitimler, AYSO İhracat Danışmanı Fahrettin Koşan tarafından verilecektir. Eğitimde; aşağıda belirtilen başlıklarda, geçmişte pek çok firmada yaşanmış örnekler katılımcılara anlatılarak ihracat yapmak ya da ihracatını arttırmak isteyen üye firmalarımızın ihracatta kısa zamanda başarılı olmasını sağlayacak pratik bilgiler ve ipuçları uygulamalı olarak anlatılmaktadır. • Yurtdışındaki potansiyel alıcılarla iş yapmaya HAZIR mıyız? • İhracat yol haritası? • İhracat alt yapı çalışmalarını tamamladınız mı ? • Rekabet ve fiyatlandırma stratejimiz nasıl olmalı ? • Pazarlama ve satış stratejisi oluştururken nelere dikkat etmeliyiz ? • Ürün Fiyat Listesi... Ürün Ambalaj Bilgisi... Ürün Maliyet Çalışması... Nasıl olmalı ? • Hedef Alıcı NİÇİN bizi tercih etmeli ? • Bizim diğer üretici firmalardan farkımız (artımız) NE ? Fiyat mı ? Kalite mi ? Satış sonrası Hizmet mi ? • Global pazardaki tüm gümrük kayıtlarının tutulduğu ve ücretsiz olan “Trademap” Web sitesinden ticaret yapılan 220 ülkeden kar’lı ve rahat ürün satabilecekleri ülkeleri nasıl tespit edebiliriz ? • Hedef ülkelerde bulduğumuz potansiyel müşterilerin ürünümüzü alması için hangi yolları izlemeliyiz? • İhracatta ürünümüzün ve markamızın Global pazarda bilinirliliğinin arttırılması için neler yapılmalı? • Yurtdışı rakiplerimizin yapmış oldukları ihracat konşimentolarını yani ürün sattıkları firmaları nasıl görebiliriz ? (Gümrük bilgileri açık olan ülkeler için geçerli) • Potansiyel Alıcı firma başkasıyla çalışırken.... bizimle çalışmaya nasıl ikna edebiliriz ? Eğitime katılmak isteyen üye firmalarımız Söke Ticaret Odası, 518 14 82 nolu telefondan iletişim kurabilirler.