Gelecek Partisi Genel Başkanı DAVUTOĞLU’ndan Aydın Sanayi Odası’na Ziyaret
Aydın Sanayi Odası (AYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus ŞAHİN, Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU’nu makamında ağırladı. İş dünyasıyla temaslarda bulunmak amacıyla Odamıza gelen Genel Başkan DAVUTOĞLU’na İl Başkanı Hüsne Suzan MİLLİ, Kurucular Kurulu Üyeleri ve beraberindeki partililer eşlik etti. AYSO Meclis Başkanı Gökhan MARAŞ, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus ŞAHİN, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Sinan YILMAZ ve Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Merve ALPARGUN ALTINTAŞ ile birlikte DAVUTOĞLU’nu karşıladı. Gerçekleşen ziyarette İlimizin sanayi durumu ve ihracatı hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan ŞAHİN, Aydın İli Ekonomik Gelişmişlik ve Dış Ticaret Raporunu takdim etti. Aydın Sanayi Odası Başkanı ŞAHİN, Odamıza gerçekleştirilen ziyaretlerinden dolayı Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU ve beraberindeki heyete teşekkür etti.