Ayso ve Ziraat Bankası Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) ile Ziraat Bankası arasında gerçekleşen ‘’Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansman Projesi’’ kapsamında Aydın Sanayi Odası ile Ziraat Bankası Aydın Şube Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. AYSO Başkanı Mehmet Yunus Şahin ile Ziraat Bankası Aydın Şube Yöneticisi Ferit Biçen tarafından karşılıklı imzalar atıldı. İmzalanan protokol törenine AYSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Merve Alpargun Altıntaş ve Ziraat Bankası Aydın Şube Yönetmeni Yeliz Pençe katılım sağladı. Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansman Projesi ile AYSO üyelerine yönelik ticari alım satımlarda kolay finansman imkânı sağlayarak pandemi sürecinin olumsuzluklarını en aza indirip sürdürülebilir ve güvenilir ticarete katkı sunmak amaçlanıyor. Alım-satım işlemlerinin Ziraat Bankası garantörlüğünde gerçekleştirilerek tahsilat konusunda her iki tarafında riski sıfıra indirilmesi hedefleniyor. Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansman Projesi’nde alt kuruluş üyeleri tedarikçilerden yapacakları alımlarda kullanabilecekleri, 540 güne kadar vade imkânı taksitlendirme imkânı sağlayan kart alabileceklerdir. Alt Kuruluş üyesi tedarikçilerden hali hazırda Ziraat Bankası POS cihazı olmayanlar bu projeye özel menülerin yüklü olduğu Ziraat Bankası POS cihazı alabileceklerdir. Mevcut durumda, Ziraat Bankası POS cihazı olan firmaların pos yazılımları güncellenecektir. İlave bir pos cihazı gönderilmeyecektir. Bilgilerinize sunarız.