Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri Görüşüldü
Aydın Özel Başak Koleji Girişimcilik Dersi Öğretmeni Gamze Gür, TOBB Aydın Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Hilmi Duruoğlu ve İcra Kurulu Üyeleri Kaan Çalışkan, Anıl Kösehancı ile Engin Yılmaz Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin’i ziyaret etti. Ziyarette, Aydın’da Başak Koleji öğrencileri ile yürütülebilecek proje çalışmaları değerlendirildi. Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri hakkında çocuklarda farkındalık çalışmaları için işbirliği yapılabileceği görüşüldü. AYSO Başkanı Şahin, genç girişimcilerin çalışmalarını her zaman takdir ettiklerini ve kendilerine destek vermeye devam edeceklerini belirterek, ülke ekonomisinin gelişmesinde eğitim başta olmak üzere girişimciliğin önemine vurgu yaptı. Gençlere ve çocuklara her zaman güvendiklerini kaydeden Şahin, AYSO olarak geliştirilen projelere karşı her daim yanlarında olacaklarını belirtti. Toplantının devamında TOBB Aydın Genç Girişimciler İcra Kurulu ile Girişimcilik modelleri üzerine eğitim planlamaları gerçekleştirildi.