Ayso Yönetiminden Türk Eximbank Ege Bölge Müdürlüğü'ne Ziyaret
AYSO Yönetimi, Türk Eximbank Ege Bölge Müdürü Gülom Timurhan' ı ziyaret etti. AYSO heyetinde; Meclis Başkanı Gökhan Maraş, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Yılmaz ve Genel Sekreter Kerem Öden yer aldı. Ziyarette, Eximbank Aydın İrtibat Bürosunun daha etkin bir şekilde çalışması ve Eximbank Kredi ve sigorta desteklerinden yararlanan Aydınlı sanayi kuruluşlarının sayısını arttırmak üzere ortak çalışmalar yapılmasına ve İhracatçı firmalar için çok önemli destek ve güven kaynağı olan Türk Eximbank'ı AYSO üyelerine uzaktan eğitim ile sürekli bilgi aktarılması hususunda programlar planlanmasına karar verildi. Türk Eximbank Ege Bölge Müdürü Gülom Timurhan, " Aydın Sanayi Odası ve Aydın Ticaret Borsası işbirliği ile faaliyetine devam eden Aydın Ticaret Borsası binasındaki İrtibat Büromuzda görevlendirilen Eximbank Uzman personelimizden Aydınlı sanayicilerimiz Eximbank destekleri konusunda bilgi alıp gerekli başvurularını yapabilirler" dedi. AYSO Meclis Başkanı Gökhan Maraş ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin Eximbank' tan destek almak isteyen sanayicilerimizi ve firma sahiplerini bir araya getirmek konusunda çalışmalar yapacaklarını ve talepleri Eximbank birimlerine aktaracaklarını böylece daha verimli bir çalışma ortamı sağlayacaklarını belirtiler.