EUROCHAMBRES: Canlandırmak Etkinliği

Sayın Üyemiz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) Odamıza gelen yazıda, TOBB’un üyesi olduğu ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Başkan Vekilliğini yürüttüğü Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) tarafından 12-14 Ekim 2021 tarihleri arasında Avrupa'daki bütün yerel/bölgesel odaların davetli olduğu "Reviving Europe" adlı etkinlik düzenleneceği bildirilmektedir. Etkinliğin amacı; ekonomik toparlanmayı hızlandırmak, işletmelerin istediği Avrupa hakkında somut fikirler sağlamak ve katılımcılara Avrupa'nın zorlukları ve önceliklerini tartışma fırsatı sunmaktır. Birlik Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu 14 Ekim 2021'de 11.00 -12.15 (TSİ) saatleri arasında "Komşuluk ve Genişleme" politikası kapsamında "Batı Balkanlar, Türkiye ve Doğu Ortaklığı ülkelerinde toparlanma için kilit faktörler" oturumuna katılım sağlayacaktır. Etkinliğin ve 3 gün boyunca yapılacak bütün oturumların dili İngilizce olup çeviri imkânı bulunmamaktadır. Etkinliğe https://chambers4eu.eu adresinden kayıt yapılabilmektedir. Bilgilerinize sunarız.