Brezilya Yatırım Forumu-2021

Sayın Üyemiz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda, Brezilya'nın Ankara Büyükelçiliğinin yazısına atfen, Brezilya Hükümeti, Interamerican Kalkınma Bankası (Interamerican Development Bank-IDB) ve Brezilya Yatırım Teşvik Ajansı (APEXBrasil) tarafından 31 Mayıs-1 Haziran 2021 tarihlerinde Brezilya'nın Sao Paulo şehrinde, Transamerica Oteli'nde "Brezilya Yatırım Forumu-2021"in (BIF2021) gerçekleştirileceği bildirilmektedir. Brezilya'nın federal ve yerel düzeyde üst düzey hükümet yetkilileri, büyük şirket yöneticileri, akademi ve basın yayın temsilcileri ile karar alıcıları bir araya getiren, yabancı yatırım alanında Latin Amerika'daki en büyük organizasyon olan Forumda bu yıl, tarım, enerji, altyapı, inovasyon, sağlık ve teknoloji sektörlerinde yatırım fırsatları değerlendirilecektir. Hem yüz yüze hem de online olarak hibrit şekilde düzenlenecek ve hükümet yetkilileri, çok uluslu şirketlerin CEO'ları katılımıyla üst düzey panellere ve Brezilya'daki yatırıma açık kamu-özel sektör proje sunumlarına yer verilecek Brezilya Yatırım Forumu 2021'e ilişkin detaylı bilgilere www.brasilinvestment.com adresinden ulaşılabilmektedir. Bilgilerinize sunarız.