TOBB UYUM Açılış Töreni

Sayın Üyemiz; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin girişimleri ile hukuk uyuşmazlıklarında alternatif uyuşmazlık çözümleri alanında ulusal ve uluslararası hizmet vermek amacıyla kurulan TOBB UYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi'nin açılış töreni 24 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 10:30'da ekli program çerçevesinde internet üzerinden gerçekleştirileceği bildirilmektedir. Adalet Bakanı Sayın Abdülhamit Gül ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımı ile internet üzerinden gerçekleştirilecek olan törende TOBB'un girişimleri ile hukuk uyuşmazlıklarında alternatif uyuşmazlık çözümleri alanında ulusal ve uluslararası hizmet vermek amacıyla kurulan TOBB UYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi'nin açılışının yapılacağı ve arabuluculuk alanında güncel gelişmelerin aktarılacağı belirtilmektedir.