Türkiye-Macaristan 7.Dönem KEK Toplantısı

Sayın Üyemiz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) Odamıza gelen yazıda, Türkiye-Macaristan 7. Dönem KEK Toplantısının, KEK eşbaşkanı Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa VARANK ile Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Sayın Peter SZİJJARTO eşbaşkanlıklarında 11 Kasım 2020 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilmesinin planlandığı belirtilmektedir. Bu kapsamda, Türkiye-Macaristan 7. Dönem KEK Toplantısı Mutabakat Zaptı hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere Macaristan ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin en geç 12 Ekim 2020 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamıza ( ekonomikiliskiler@ebso.org.tr ) iletilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.