Online Export Akademi Programı

Sayın Üyemiz, T.C. Ticaret Bakanlığınca, ihracat potansiyeli taşıyan kadın ve genç girişimcilerimizin bilgi, deneyim ve network ihtiyaçlarının giderilmesine destek olmak amacıyla, UPS Hızlı Kargo Taşımacılığı A.Ş. (UPS) ile işbirliği içerisinde "Export Akademi - Kadın ve Genç Girişimci İhracatçı Yetiştirme Programı " oluşturulmuştur. Bu çerçevede, 28 Mayıs Perşembe günü saat: 10:00’da T.C. Ticaret Bakanlığı ile birlikte Online Export Akademi, Kadın ve Genç Girişimci İhracatçı Yetiştirme Programı düzenlenecektir. Export Akademi, ihracat yapmayı hedefleyen tüm girişimcilere ve ihracat yapmış ancak yeni pazarlara açılmak isteyen işletmecilere; uluslararası sanal pazarlarda satış yöntemleri, online ödeme yöntemleri, lojistik çözümler, dijital pazarlama ve gümrük mevzuatı dahil birçok alanda eğitim vererek, onları ihracata yönlendirmeyi ve yeni pazarlara ulaşabilmelerine destek olmayı hedeflemektedir. Katılmak için Zoom programını indirmek gereklidir. Aşağıdaki linkten kayıt olanlara katılmaları için gerekli Zoom bağlantısı ve katılımcı sertifikası anahtarı otomatik olarak gönderilecektir. Kayıt için : https://www.exportakademi.com/kayit-ol/4 Bilgilerinize sunarız.