VATAN PARTİSİ BAŞKANI DOĞU PERİNÇEK AYDIN SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Aydın Sanayi Odası’na (AYSO) övgüler yağdırdı. Perinçek Türkiye’de başlayacak yeni dönem için, “Sanayicilerin günleri gelmiştir artık. Türkiye’nin sizlere ihtiyacı var. Siz Aydın Sanayi Odası olarak zaten hazırsınız” dedi.

Başkan Mehmet Yunus Şahin, “Aydın Sanayi Odası genç bir oda. Aydın Sanayisi Ege Bölgesinde 4’ncü büyük sanayi konumunda. Tarıma dayalı sanayimiz olduğu için Türkiye’ye önemli katma değer sağlıyoruz. Serbest Bölge çalışmamız var, ihracat hedefimiz daha da yükselecek. İnşallah yakın gelecekte Aydın sanayisine büyük ivme kazandıracağız” diyerek AYSO olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ise, “Sanayiciyi, bizim tüccarımızı sistemin kenarına iten 1980 sonrası doktrini olan dünya ekonomisiyle bütünleşmenin bile gerisine gidiyoruz. Sanayiye destekler büyük ölçüde kaldırıldı. Kamular özelleştirdi. Sonuç itibariyle geldiğimiz noktada 9.1 milyar dolarlık bir dış ticaret açığı gözüküyor. Bütünleşme denen program artık bitmiştir. Başa kim gelirse gelsin bu sistemi devam ettirmek mümkün değil” ifadelerini kullandı.
“Sanayicilerin günleri gelmiştir artık” diyen Perinçek, “Türkiye’nin sizlere ihtiyacı var. Siz Aydın Sanayi Odası olarak zaten hazırsınız. Sizlerde Türkiye’nin yolunun açılmasında çok önemli görevler yapacaksınız, ben bunu şimdiden görüyorum” şeklinde konuştu.