AYSO ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AYSO 2013-2018 Dönemi 57 Sayılı Meclis Toplantısı Meclis ve Komite üyelerinin katılımı ile odamız toplantı salonunda yapıldı.

AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin; oda seçimlerimizi 7 Nisan 2018 tarihinde yapıyoruz. Bu kapsamda 7 Şubat tarihinde TOBB da Oda ve Borsa başkanları bir araya geldi. TOBB başkanı Rıfat Bey oda-borsa seçimlerinin yapılacağını belirtti.Aydın Serbest Bölge Fizibilite raporu hazırlandı. Oda yönetim kurulu olarak biz de değerlendiriyoruz. Bu kapsamda, 1 Mart Perşembe günü Vali Bey’in başkanlığında üç oda-borsa olarak bir araya gelip raporu ve yapılacak çalışmaları değerlendireceğiz.23-24 Şubat 2018 tarihlerinde Ekonomi Bakanlığı yetkilileri sanayici üyelerimizi ziyaret ettiler. Yaklaşık, 20 firmayı ziyaret ettiler. Ziyaret edilemeyen üyeleri ile 24 Şubat günü Aydın Ticaret Odasında bilgilendirme toplantısı yaptılar.Sanayicilerimizin ve sektörlerinde yaşanılan sorunlar bu ziyaretlerde değerlendirildi. Bakanlık yetkilileri de tek tek not alarak çözüm konusunda çalışmalar yapacaklar. Odamız da bu konuların takipçisi olacak dedi.