AYSO Hizmet Binası Sorununu Çözüyor

Aydın Sanayi Odası (AYSO), yıllardır yaşadığı hizmet binası sorununu çözüyor. Mevcut binanın fiziki yetersizliğinden dolayı arazi arayışlarını sürdüren AYSO Yönetimi, Efeler ilçesi ASTİM Havaalanı Bulvarı üzerindeki sosyal tesis alanı içinde hizmet binası yapmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Söz konusu alanla ilgili bu yıl proje çalışmalarını tamamlamayı planlayan AYSO, hizmet binasını 3 yıl içinde Aydın’a kazandırmayı hedefliyor.
 "BAKANLIĞA İLETİLDİ"
Hizmet binası ile ilgili açıklamalarda bulunan AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, “AYSO olarak daha iyi hizmet imkanlarının sunulacağı yeni hizmet binasının yapılması, odamız ve ASTİM OSB Yönetimi’nin birlikte, ASTİM OSB içinde belirlenmiş alanda ayrı ayrı hizmet binalarını yapma talepleri, ASTİM OSB Müteşebbis Heyeti'nce de uygun görüldü ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na iletildi. Bu kapsamda AYSO olarak 2018 yılında ASTİM Havaalanı Bulvarı üzerindeki bu alanda iki katlı bir hizmet binasını projelendirerek 3 yıl içinde tamamlamayı hedefliyoruz. Aynı alanda yapılacak ASTİM OSB hizmet binası ve odamız hizmet binası projelerinde yer alacak ortak uygulamalar sayesinde, projelerin daha verimli ve uygun maliyetli olarak gerçekleşmesini sağlayacağız” dedi.