AYSO OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

AYSO 2013-2018 Dönemi 56 Sayılı Meclis Toplantısı Meclis ve Komite üyelerinin katılımı ile odamız toplantı salonunda yapıldı.

Toplantı açılışını yapan AYSO Meclis Başkan Yardımcısı Mustafa Cılızoğlu “ Türk Silahlı Kuvvetlerimiz Suriye’de Afrin’e yönelik bir Zeytin Dalı harekatı düzenliyor. Şehitlerimiz ve yaralılarımız var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Ordumuzun kısa sürede bu bölgeyi teröristlerden temizleyerek barış ve huzurun sağlanacağına inanıyoruz dedi.

AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin;  Odamız olarak projelendirdiğimiz AYSER Serbest Bölgesi Bilgilendirme Toplantısını 11 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirdik. Şubat ayı itibariyle fizibilite raporunu teslim alıyoruz. Bu kapsamda belirlediğimiz yerli ve yabancı potansiyel yatırımcılar ile görüşeceğiz. Ekonomi Bakanlığının da önemli desteği var. AYSER Kurucu İşletici Şirketini de yılın ilk yarısında kurmayı hedefliyoruz. Aydın’da Yenilenebilir Enerji Zirvesini 21 Mart 2018 tarihinde yapmayı planlıyoruz bu çalışmayı GEKA ile gerçekleştireceğiz dedi.’’

Şahin'in konuşmasının ardından  Aydın Çıldır Havalimanı THY Turkish Airlines Flight Academy Genel Müdürü Sunay Kuramık, Uçuş Eğitim Müdürü Yusuf Tuzcu ve Havalimanı Operasyon Müdürü İnanç Ünal çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Toplantı sonunda Aydın Çıldır Havalimanı THY Turkish Airlines Flight Academy Genel Müdürü Sunay Kuramık’a plaket takdim edildi.