TSE Ege Bölge Koordinatörü Kürşat YILMAZ odamızı ziyaret etti

Türk Standartları Enstitüsü Ege Bölge Koordinatörü Kürşat YILMAZ ve TSE Aydın İl Temsilcisi Mehmet KELEŞ odamızı ziyaret etti. Ziyaret Odamızdan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin,  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Fahlioğulları ve Yönetim Kurulu üyeleri Sinan Yılmaz ile Ahmet Günver katıldı.

Toplantıda TSE tarafından sanayicilere yönelik verilen hizmetlerden bahsedildi. Avrupa Birliği ülkelerine ihracat yapan firmalar için 11 alanda CE işareti verdiklerini Kürşat YILMAZ, ayrıca Suudi Arabistan’a yapılan ihracatta karşılaşılan en büyük zorluklardan biri olan SASO belgesi konusunda yetkilendirildiklerini ve bu belgenin artık TSE üzerinden alınabileceğini belirtti.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus ŞAHİN, Kürşat YILMAZ’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve bu bilgilerden daha fazla sanayici üyemizin faydalanabilmesi için Sayın YILMAZ’ı Meclis Toplantısına konuk olarak davet etti.