Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger Aydın Sanayi Odası Yönetimini Ziyaret etti.

Ziyarette, AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, AYSO Meclis Başkanı Ercan Çerçioğlu, AYSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Merve Alpargun Altıntaş, Salih Fahlioğulları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Mehmet Küçük, Levent Candal, Sinan Yılmaz ve Nuri Önel hazır bulundular.

Aydın sanayisi ve AYSO hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Şahin: ''Ayso olarak hedeflerimiz: Sanayicimizin, AR-GE destekli daha fazla üretim yapmasını, Sanayicimizin, yeni pazarlara açılım ve ihracat yapma kabiliyetinin artması ile daha fazla ihracat yapılmasını, Yerli ve yabancı yatırımcıları Aydın’ da yatırım yapmalarını sağlayacak imkânları sunmak İstihdamın artması ve işsizliğin azalmasını, Sanayicimizin talepleri doğrultusunda belirlenen iş kollarında çocuklarımızın ve gençlerimizin mesleki eğitime yönelmelerini sağlamak olmuştur.Bu hedeflerimizi düşünerek, üyelerimize yönelik eğitim faaliyetlerimizi sürdürdük, ihracat, istihdam ve yatırımcılar için en önemli projemiz, Aydın Ekonomisine yön verecek AYSER projemizi yürütüyoruz ''dedi.

Aydın Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger, Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin’in verdiği bilgilerden dolayı çok memnun kaldığını, Ayser’in Aydın için önemli bir proje olduğunu ve bu konuda destek olacaklarını belirtti.