AYSO Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.

AYSO 2013-2017 Dönemi 51 Sayılı Meclis Toplantısı Meclis ve Komite üyelerinin katılımı ile yapıldı.

Açılışı yapan AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin; ‘’19.07.2017 tarihinde Odamız organizasyonu ile ; Manisa OSB Başkanlığı tarafından Manisa Organize Sanayi Bölgesi içinde yapılan Özel Manisa Organize Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin eğitim sistemini ve fiziki alanlarını değerlendirmek üzere teknik gezi düzenlendi. Gezi ASTİM, OSB de TOBB tarafından yaptırılan 24 derslikli Meslek Lisesine örnek teşkil etmesi için düzenlenmiştir. Geziye mesleki eğitimle ilgili ilimizdeki ilgili kurum yetkilileri katıldı. Okul koordinatörü ve okul müdürü ile yapılan görüşmeler sonucunda Aydın Sanayi Odası olarak görüşümüzü de bildirdik. Bu konu, Vali Başkanlığı’nda yapılan İl İstihdam Kurulu toplantısında gündeme gelmiştir. Astim de yapımı devam eden meslek lisesinin eğitim sisteminin, Manisa OSB de faaliyetteki meslek lisesi gibi oluşturulması teknik eleman ihtiyacımız için çözüm olabilecektir.

25 Temmuz 2017 tarihinde Ekonomi Bakanlığı Serbest Bölgeler Genel Müdürü Uğur Öztürk'ü ziyaret ederek, Aydın Serbest Bölgesi hakkında değerlendirme yaptık. Ağustos ayı içinde Aydın da yatırımcılarında katılacağı bir bilgilendirme toplantısı planladık '' dedi.