Aydın Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Zeynep Yılmaz ve İl Müdür Yardımcısı Mehmet Dişçi ‘’Sosyal Güvenlik Haftası’’ kutlamaları kapsamında Aydın Sanayi Odasına (AYSO) ziyarette bulundu.

Aydın Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Zeynep Yılmaz ve İl Müdür Yardımcısı Mehmet Dişçi  ‘’Sosyal Güvenlik Haftası’’ kutlamaları kapsamında Aydın Sanayi Odasına (AYSO) ziyarette bulundu.

Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Sinan Yılmaz ve Mehmet Küçük hazır bulundu.

Sosyal Güvenlik Haftası’nın her yıl mayıs ayının ikinci haftasında kutlandığını anımsatan Zeynep Yılmaz, "Ziyaretlerimizin amacı, paydaşlarımızla bilgi alışverişinde bulunmak, kurumumuzun yapısını daha iyi tanıtmak ve çalışma hayatındaki milli seferberlik kapsamında yapılacak ortak çalışmaları değerlendirmek’’ dedi.

Yılmaz; özellikle 6736 sayılı kanun kapsamında yapılan sgk yapılandırmaları için ikinci taksit ödemesinin 31 Mayıs 2017’de sona ereceğini ödemelerini yapmayanların, yapılandırmanın getirdiği imkanları kaybedeceğini belirtti.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin ‘’ ortak çalışmalarımızla istihdam seferberliğine önemli katkılar verileceğini, 31 Mayıs 2017 tarihinde sona erecek yapılandırma hakkında üyelerimize gerekli duyuruların yapılacağını belirterek, SGK İl Müdürü Zeynep Yılmaz’a ziyaretten dolayı teşekkür etti  ve çalışmalarında başarılar diledi.