GEKA Proje Döngüsü Yönetimi ile Proje Hazırlama Eğitimi

Sayın Üyemiz;

24-25 Mayıs 2017 tarihleri arasında saat:09:45 -16:30 da Odamız toplantı salonunda, “GEKA Proje Döngüsü İle Proje Hazırlama Eğitimi” gerçekleştirilecektir. Katılım için 22 Mayıs 2017 tarihine kadar, Odamız 02562310404 dahili 114 nolu telefonundan Hüsnü Can Yaman’a kayıt yaptırılması gerekmektedir.

Eğitimin amacı;Eğitim programı ile katılımcıların hibe sağlayacağı kurum ve kuruluşlara proje hazırlama ve proje uygulama süreçlerini yönetme kapasitelerinin arttırılması hedeflenmektedir. Ayrıca eğitim sonunda tüm katılımcılar, bir fikrin geliştirilmesi, bu fikir ile ilgili sorunların ve ve bu sorunların giderilmesi için doğru çözüm yollarının belirlenmesi, analiz edilmesi ve değerlendirilmesi konularında bilgi sahibi  olacaklar ve fikirlerini hayata geçirirken ihtiyaç duyulan planlama, uygulama ve izleme süreçlerini daha etkin bir şekilde yönetebileceklerdir.

Eğitim Adı: GEKA Proje Döngüsü İle Proje Hazırlama Eğitimi

Eğitmen: Emrah Balkan