Aydın Sanayi Odası (AYSO) Üyeleri ile İnsan Kaynakları Sorumluları Çalışma Grubu Toplantısı Gerçekleştirildi.

2017 yılının ilk toplantısına Aykim, Jantsa, İzelmak, Kaltun, Okt Trailer, Atay Holding, Haus, Peksa firmalarının insan kaynakları sorumluları katıldı.

Toplantıda; Mesleki Yeterlilik Sınavlarında 6 aylık kontrollerin yapılmasına, İŞKUR tarafından 31 Mart- 1 Nisan tarihlerinde yapılacak olan 6.Aydın İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı ile Kariyer Günleri Fuarında Meslek kursu başvurularının alınmasına ve tanıtım için İŞKUR ile görüşülmesine, 18.02.2017 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan Muhtasar Beyanname ile Sosyal Güvenlik Kurumuna verilmesi gereken Aylık Prim ve Hizmet Belgesinin birleştirilmesi sonucunda oluşturulan Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi’nin verilmesine ilişkin usul ve esaslar için bir sonraki toplantıya uzman kişilerin davet edilmesi kararlaştırılmıştır.