Nijerya 2. Türk Ürünleri Fuarı Hak.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, Batı Afrika Ülkelerine ihracatın ana basamağı olarak adlandırılan ve Nijerya’nın ekonomi başkenti olan Lagos’ta, 4-6 Eylül 2019 tarihleri arasında İstanbul Ticaret Odası tarafından Nijerya 2. Türk Ürünleri Fuarı’nın gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Nijerya 2. Türk Ürünleri Fuarı’nda m2 bedelinin 2.820 TL olarak tespit edildiği, katılım bedeline tüm ana hizmetlerin dahil olduğu belirtilmekte olup, fuarda sektörel yerleşimin gerçekleştirileceği, katılımcı firmalara yönelik profesyonel görüşmelerin İstanbul Ticaret Odası tarafından düzenleneceği belirtilmektedir.

Söz konusu fuara ilişkin katılım formu ve detaylı bilgilere TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) ‘’Hizmetler” başlığı altındaki ‘’Uluslararası İş İmkanları/Yurtdışı Etkinlikler” bölümünden ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.