Kobi Destek (Nefes) Kredisi

Sayın Üyemiz,

KOBİ’lerin finansman sorunlarına destek olmak amacıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve bankalar arasında imzalanan KOBİ Destek (Nefes) Kredisi Protokolü, bugün (20 Eylül 2018) itibariyle başlamış olup, Odamız üyeleri Ziraat Bankası, Halkbank, İş Bankası’na başvuruda bulunabileceklerdir.

Kredi Kullanım Şartları

Kampanya kapsamında Kobilerimiz, %1,85 aylık (%22,2 yıllık) faiz oranı ve 18 ay vadeyle anlaşmalı bankalardan kredi kullanabileceklerdir.

İlk 6 ay anapara ödemesiz (ilk 6 ay sadece faiz ödenecek), sonraki 12 ay eşit taksitli olmak üzere toplamda 18 ay vadeli olarak kredilerini ödeyebileceklerdir.

Kredi asgari limiti 50.000 TL, azami limiti ise 200.000 TL‘dir.

Başvuru Süreci

Kredi başvurusunda bulunmak isteyen Aydın Sanayi Odası üyesi firmaların öncelikle Odamızdan “KOBİ Destek (Nefes) Kredisi Başvurusu İçindir” ibareli Faaliyet Belgesi temin etmeleri gerekmektedir. “KOBİ Destek (Nefes) Kredisi Başvurusu İçindir” ibareli faaliyet belgesini Odamızdan temin edebilirsiniz.

Daha sonra firmalarımızın bu Faaliyet Belgesi ile birlikte anlaşmalı bankalara başvurarak, bankanın talep edeceği kredi evrakları ile Kredi başvurusu müracaatını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Detaylı Bilgi İçin: Aydın Sanayi Odası 0256 231 04 04 / dahili 118

Saygılarımızla,