TÜRKİYE-MOLDOVA EKONOMİ FORUMU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz ve Moldova İşadamları Derneği (BPAM) işbirliğinde, 23 Mart 2018 Cuma günü, Birliğimiz İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu’nda, Moldova Ekonomi Bakanı Chiril Gaburici’nin katılımıyla, Türkiye-Moldova Ekonomi Forumu gerçekleştirilecektir.
Forum kapsamında, Moldova’daki yatırım ortamı ve iş yapma fırsatları hakkında sunum yapılacak olup, firmalar arası iş görüşmeleri imkanı olacaktır.

Foruma, Moldova’nın tarım ve gıda işleme; tekstil, hazır giyim, ayakkabı ve deri sanayi; otomotiv ve makine inşa sanayi; bilgi ve iletişim teknolojileri ile bankacılık sektörlerinden önde gelen firmaların katılmaları beklenmektedir.Etkinliğin programı birliğimiz web sitesinin(www.tobb.org.tr) ''Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyuruları-Moldova'' bölümünde yer almaktadır. Program düzenli olarak güncellenecek olup, Moldova’dan katılım sağlaması beklenen firmaların listesi temin edildiğinde yayınlanacaktır.Etkinliğe katılacak firmalarımızın, web sitemizde yer alan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, 19 Mart 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimize e-posta yoluyla (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.