VENEZUELA GÖRÜŞ TALEBİ

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, Ekonomi Bakanlığı’nın yazısına atfen, Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci eşbaşkanlığındaki bir heyetin 2018 yılı Ocak ayı sonunda Venezuela’ya bir ziyaret gerçekleştirmesinin öngörüldüğü belirtilmekte ve söz konusu ziyarete ilişkin hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere görüş ve öneriler talep edilmektedir.

Bu itibarla, Venezuela ile ticari ve ekonomik ilişkilerin artırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin TOBB’a iletilmek üzere, 17 Ocak 2018 tarihine kadar Odamız Araştırma ve Yönlendirme Müdürlüğü’ne (E-posta: husnu.yaman@ayso.org.tr) gönderilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.