Uluslararası Ticaret ve Yatırım Günleri Daveti

Sayın Üyemiz,

Almanya, Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Avustralya, Gürcistan, Hollanda, İngiltere, İtalya, Kanada ve Yunanistan ticaret ve yatırım ofisleri olarak, sizi 27 Şubat 2018, Salı günü saat 13.00 – 18.00 arasında İzmir Ticaret Odası Meclis Salonu’nda, İzmir Ticaret Odası sponsorluğuyla gerçekleşecek olan etkinliğe davet ediyoruz.

Bu ülkelerden ürün getirmek, markaların Türkiye distribütörlüğünü almak ya da sözkonusu ülkelerde yatırım yapmak isteyen firmalarla buluşmanın hedeflendiği etkinlik, ülke temsilcileri ve katılan firmalar arasında birebir toplantı formatında gerçekleşecektir.

Kayıt ve görüşme talepleriniz için 9 Şubat 2018, Cuma saat 17.00’ye kadar yabanciulkelerofis@trade.gov adresine ekteki formu doldurup iletmenizi rica ederiz.

*Ülkeler ile tarafınıza ayarlanacak özel toplantı saatleriniz için tarafınıza ilerleyen günlerde ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.

Üyelerimize duyurulur.