İsrail gümrüklerine ilişkin duyuru

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan İlgi kayıtlı yazıda, İsrail Ticaret Odaları Federasyonu tarafından Tel Aviv Büyükelçiliğimize iletilen İsrail Gümrükleri İdaresi'nin duyurusu çerçevesinde, “Global Gateway” olarak adlandırılan yeni nesil bilgisayar destekli gümrük sisteminin kullanılmaya başlanacağının, sistem kurulumu dolasıyla 10-14 Ocak 2018 tarihlerinde İsrail’de gümrük işlemlerinin yapılamayacağının, acil kargolarda ise özel acil gümrük prosedürünün uygulanacağının öğrenildiği ifade edilmektedir.

İsrail Gümrükleri İdaresi’nin duyuru metnine TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) ‘'Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkânları/Ülke Duyuruları/İsrail” bölümünden ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.