SERMAYE VE AR-GE DESTEK PROGRAMLARI TANITIM TOPLANTISI

Sayın Üyemiz;

Odamızın önemli  hedeflerinden biri, sanayicimizin Ar-ge ve yenilik kapasitesini artırarak, yeni ve yenilikçi ürünler üretmesini ve imalat sanayimizin yapısının düşük teknolojiden orta ve yüksek teknoloji ürünlere  dönüşmesini sağlamaktır.  Bu kapsamda; sanayicilerimiz için Kamu tarafından sağlanan ar-ge desteklerinden azami ölçüde faydalanmak üzere; KUSİ(Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği)  KAPSAMINDA; Odamız, Bilim, Sanayi  ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve Adnan Menderes Üniversitesi olarak  sanayicilerimize yönelik, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca yürütülen Teknoyatırım Sermaye Desteği Programı ile TUBİTAK Ar-ge destek programlarının tanıtımı toplantısı 19.04.2017 Çarşamba 15:00 da  Odamızda yapılacaktır.

Toplantıya, firmanızı temsilen varsa Ar-ge  sorumlunuz  yok ise ilgili konularda bir yetkiliniz ile toplantıya katılımının sağlamanızı rica eder, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımla,

Kerem ÖDEN